Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Essent garandeert PSV stroomlevering tijdens interland

Maandag 04 september 2006 12:08Margot Boesveld

 

De voetbalinterland Nederland - Wit-Rusland kan woensdagavond gewoon doorgaan. PSV hoeft zich geen zorgen te maken over de dreigementen van de LME, waarin medezeggenschapsraden van de vier grote energiebedrijven samenwerken, om de stroom af te sluiten van het Philips-stadion tijdens de wedstrijd. Essent heeft de Eindhovense voetbalclub per brief gegarandeerd dat het stadion woensdagavond gewoon stroom heeft.Dat heeft de directeur commerciële zaken van PSV, Rob Ribbers, vrijdagmiddag bekend gemaakt. "De raad van bestuur van Essent garandeert bij monde van de voorzitter onverkort de levering van energie", aldus Ribbers. PSV stuurde vrijdagochtend een brief op poten aan Essent nadat de LME had gedreigd met acties, uit protest tegen de splitsingswet.Het kwam de medezeggenschapsraden op een storm van kritiek te staan. De directies van de grote vier energiebedrijven distantieerden zich van de actie en keurden hem af. Ook Energiened riep LME vrijdagmiddag op publiekelijk af te zien van de actie. Het heeft volgens Energiened "geen pas om onderbreking van de stroomvoorziening in te zetten in politieke discussies of andere conflicten".Bron: Energeia/ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over