Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Essent Kabelcom heeft problemen met telefonie

Maandag 27 juni 2005 10:48Margot Boesveld

 

Essent Kabelcom stopt met de werving van nieuwe klanten voor digitale telefonie, telefonie via de kabel. Ongeveer 10 % van de 5000 gebruikers ondervind problemen. De klanten hebben last van ruis, echo’s en het wegvallen van verbindingen. Lees het artikel.

Op het forum van Vara Kassa is al tijden te lezen dat @Home Telefonie.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

W. Schmitz

Kabelcom van Essent heeft niet alleen problemen met telefonie maar ook met andere diensten. Zij boeken van mensen, die geen contract met hun afgesloten hebben, voor niet ontvangen diensten zonder machtiging geld af. Via hun aangegeven E-Mailadres zijn zij niet te berijken, het schijnt niet te bestaan en aan de telefoon wordt je voor gek gehouden. Dus pas op met dit bedrijf

Maandag 30 januari 2006 23:10

Plaats een reactie

Lees meer over