Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Essent-kantoor genomineerd voor 'Lelijkst verlichte plek van Nederland'

Maandag 18 december 2006 11:49Margot Boesveld

 

Het kantoor-in-aanbouw van Essent in Den Bosch is door Stichting Natuur en Milieu en de provinciale milieufederaties genomineerd voor de titel 'Lelijkst verlichte plek van Nederland'. Essent strijdt met negen andere genomineerden om deze titel. De winnaar wordt op 21 december 2006, tijdens de langste nacht van het jaar, bekend gemaakt met een actie op locatie.Andere genomineerden zijn onder andere een reclamemast in Hoogeveen, het kassengebied boven Almere, de Wilhelminagarage in Deventer en het provinciehuis van Brabant in Den Bosch. "Alle tien zijn stuitende voorbeelden van overdadige en vaak overbodige verlichting, aangedragen door mensen uit het hele land", aldus de milieuorganisaties in een persbericht. Van alle plekken zijn foto's te vinden op www.laathetdonkerdonker.nl.Met deze actie protesteren de organisaties tegen lichtvervuiling en energieverspilling. Over Essent: "Terwijl het energiebedrijf de klanten uitlegt hoe zuinig met energie om te gaan, laat Essent zelf in het nieuwe kantoor in aanbouw de hele nacht op alle verdiepingen het licht aan", aldus de milieuorganisaties. "Ook op andere locaties van Essent zoals de uitbundig verlichte Amercentrale laat dit bedrijf zien dat energiebesparing kennelijk iets is van anderen en niet van zichzelf."Ook het Brabantse provinciehuis krijgt ervan langs: "Zou het grootheidswaan zijn die ertoe leidt dat veel kantoorgebouwen van overheden en bedrijven in het licht baden? Het Brabantse provinciehuis is zeker niet het enige maar wel een heel duidelijk voorbeeld van hoe het niet moet. Dit gebouw is vanuit de verre -nogal landelijke- omgeving te zien en de lampen die het gebouw aanstralen staan ook nog eens verkeerd afgesteld waardoor ze vooral de hemel verlichten. Dit kan subtieler en zuiniger."Copyright©, Energeia, 2006

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over