Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Essent schenkt Haaksbergen 300.000 euro

Donderdag 06 april 2006 16:11Margot Boesveld

 

De gemeente Haaksbergen krijgt van energiebedrijf Essent een presentje van 300.000 euro. Het bedrag mag vrij worden besteed aan een project dat ten goede komt aan de bevolking en middenstanders.

,,We maken dit gebaar uit coulance voor de overlast die de stroomstoring van november vorig jaar veroorzaakte'', aldus een woordvoerder van Essent vrijdag. Haaksbergen zat als gevolg van een sneeuwstorm een weekeinde zonder stroom.Essent betaalde eerder al aan alle huishoudens een bijdrage ter compensatie. Daarnaast zijn er particulieren die een schadeclaim hadden ingediend. ,,We zijn bezig met de afwikkeling van de laatste schadeclaims'', aldus de woordvoerder. ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over