Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

EU-landen: buitenlands gsm-gesprek moet goedkoper

Vrijdag 16 maart 2007 13:58Margot Boesveld

 

Het grensoverschrijdend bellen met een gsm kan snel goedkoper worden. Onder de EU-landen is een meerderheid voor een plan hiertoe, meldde Europees Commissaris Viviane Reding (Informatietechniek) donderdag. In Hannover had ze een EU-vergadering met bewindslieden voor telecom.De telecombedrijven rekenen nu ,,absurde en onaanvaardbaar veel geld'' voor buitenlandse gsm-gesprekken, oordeelde de Europese Commissie in 2006. Reding had een voorstel ingediend voor een maximumtarief vanaf komende herfst.Toeristenlanden als Spanje toonden zich bij ministersoverleg in december nog erg kritisch: ze verdienen nu immers veel geld aan de peperdure gsm-gesprekken van zonnebaders aan de Costa's. Frankrijk en Engeland vinden dat Brussel niet zomaar mag ingrijpen in de prijzen van bedrijven. Nederland is sterk voorstander van lage gsm-tarieven voor buitenlandse gesprekken.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over