Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

EU voert maximumprijs buitenlands gsm-gesprek in

Donderdag 07 juni 2007 13:50Margot Boesveld

 

De EU voert een maximumprijs voor grensoverschrijdende gsm-gesprekken in. Ministers van Verkeer hebben donderdag ingestemd met een voorstel daartoe. De maatregel gaat waarschijnlijk eind augustus in.Bellen naar Nederland vanaf een Spaanse strand of Oostenrijkse bergtop kost dan maximaal 60 cent per minuut inclusief btw, gebeld worden hooguit de helft.De maatregel is genomen omdat de Europese gsm-bedrijven extreem hoge en onduidelijke tarieven berekenden. Vele vakantiegangers schrokken bij thuiskomst van de rekening op de deurmat. Toen de gsm-bedrijven niet vrijwillig hun tarieven verlaagden, besloot de EU keihard in te grijpen in hun tarieven.Bron: Vara Kassa

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over