Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Eurolanden beloven accijns op benzine niet te verlagen

Dinsdag 13 september 2005 09:00Margot Boesveld

 

De accijnzen op diesel en benzine zullen niet worden verlaagd, ondanks de dreiging in sommige landen met wegblokkades door truckers.

De ministers van Financiën van de twaalf eurolanden hebben tijdens een vergadering in Manchester herhaald dat er geen fiscale maatregelen komen om het leed van de hoge brandstofprijzen te verzachten. Wel is het toegestaan om bepaalde mensen, zoals minima, te compenseren voor de hoge stookkosten, zei voorzitter Juncker van de vergadering van euroministers.

De regeringen van landen hebben natuurlijk veel baad bij de hoge olieprijs. In Nederland gaat bijvoorbeeld van de € 1,50, die u betaalt voor een liter benzine, maar liefst € 1 naar de overheid. Nu de prijzen zo zijn gestegen wordt het tijd dat de overheid de burger gaat compenseren.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over