Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Europarlement steunt aanpak hoge gsm-tarieven

Donderdag 29 maart 2007 14:38Margot Boesveld

 

Het plan voor een maximumtarief voor grensoverschrijdende gsm-gesprekken krijgt steun in het Europees Parlement. Commissies voor economische zaken en interne markt stemden voor het aanpakken van de huidige hoge tarieven, vooruitlopend op een plenaire stemming in mei.Mobiel bellen vanuit een ander EU-land zou maximaal 50 cent per minuut mogen kosten inclusief BTW. Gebeld worden zou hooguit 25 cent moeten kosten, stelde de commissie interne markt donderdag.Veel parlementsleden willen het voordelige tarief echter beperken tot nieuwe klanten. ,,Heel teleurstellend'', reageerde EU-Commissaris Viviane Reding (Informatietechniek), die verwacht dat dit uiteindelijk niet doorgaat.VVD-Europarlementslid Toine Manders toonde zich tegen het overheidsingrijpen in de prijzen. Wel was hij tevreden dat de regeling na drie jaar opnieuw beoordeeld wordt. Manders verwacht dat gsm-bedrijven in de hele EU actief zijn en dat aparte tarieven voor buitenlandse gsm-gesprekken dan zijn verdwenen. Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over