Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Europese Commissie tevreden met tarieven gsm-bedrijven

Donderdag 02 augustus 2007 17:19Margot Boesveld

 

De meeste telecombedrijven in de Europese Unie hebben hun klanten tijdig (30 juli) goedkopere gsm-tarieven aangeboden voor grensoverschrijdende gesprekken, zoals Europese wetgeving voorschrijft. Een woordvoerder van de Europese Commissie toonde zich donderdag hierover tevreden, hoewel een aantal gsm-bedrijven te laat is met zijn aanbiedingen.Bedrijven die in overtreding zijn, bevinden zich onder meer in België en Cyprus. In Nederland hebben de bedrijven hun aanbiedingen volgens de nieuwe regels gedaan.Omdat de kosten voor mobiel bellen in het buitenland erg hoog waren, besloten het Europees Parlement en de EU-landen dat uiterlijk 30 september bellen niet meer dan 0,49 euro per minuut mag kosten (exclusief btw). Gebeld worden kost straks nog maar 0,24 euro per minuut.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over