“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | oprichter van de Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Europese Commissie wil meer openheid over internetsnelheid

Dinsdag 17 september 2013 14:01Margot Boesveld

 

Als het aan de Europese Commissie ligt moeten providers voldoen aan nieuwe regels op het gebied van openheid over bandbreedte die ze leveren. De commissie wil hiermee de positie van de consument garanderen. Dit meldt Adsl-breedband.be.

 

Uit de nieuwe voorstellen blijkt dat de consument duidelijker moet worden geïnformeerd over de daadwerkelijke downloadsnelheid. Deze informatie moet zowel in de marketing als in de algemene voorwaarden genoemd worden.

De voorstellen bevatten ook een plan over een Europese netneutraliteit. Deze volstaat namelijk niet, aldus de Nederlandse burgerrechtenorganisatie Bits of Freedom.

Een ander plan van Eurocommissaris Neelie Kroes om de roamingtarieven te verlagen, is goedgekeurd. Kroes wil in haar nieuwe voorstel ook een verbod opleggen voor internetproviders om concurrerende  diensten, zoals Skype en WhatsApp, te blokkeren of af te remmen. Bovendien moeten consumenten een contract op kunnen zeggen als de geleverde diensten achterblijven bij verwachtingen. Het Europarlement moet de plannen nog goedkeuren.
 

Bron: Adsl-breedband.be

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over

Review: alle handige besparings-apps voor u op een rij - deel 2

Donderdag 22 augustus 2013 17:28

Hier leest u welke apps er zijn waarmee u op een leuke manier kunt besparen op uw terugkerende kosten. U kunt de besproken apps downloaden op uw smartphone of tablet. 1. Leuk leven apps Snapguid...

Lees meer

Subsidiepot voor zonnepanelen particulieren is leeg

Donderdag 08 augustus 2013 16:21

Het subsidiebudget voor zonnepanelen voor particulieren is op. In 13 maanden tijd hebben meer dan 90.000 huishoudens een aanvraag voor de aanschaf van zonnepanelen ingediend Dit maakte Agentsch...

Lees meer

De Nederlandse consument bezuinigt vooral op kleding

Maandag 29 juli 2013 10:26

Ruim acht op de tien Nederlanders zegt te bezuinigen op kleding, gemiddeld 53 euro per maand. Daarnaast geeft 73 procent aan te besparen op vakanties, 103 euro per maand. Dat blijkt uit een onder...

Lees meer

IJs is goedkoper dan 10 jaar geleden

Woensdag 24 juli 2013 09:59

IJsliefhebbers hoeven deze zomer minder diep in de buidel te tasten, want ijs is in de afgelopen 10 jaar bijna een kwart (23 procent) goedkoper geworden. Dat blijkt dinsdag uit een onderz...

Lees meer