Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Europese Commissie wil meer openheid over internetsnelheid

Dinsdag 17 september 2013 14:01Margot Boesveld

 

Als het aan de Europese Commissie ligt moeten providers voldoen aan nieuwe regels op het gebied van openheid over bandbreedte die ze leveren. De commissie wil hiermee de positie van de consument garanderen. Dit meldt Adsl-breedband.be.

 

Uit de nieuwe voorstellen blijkt dat de consument duidelijker moet worden geïnformeerd over de daadwerkelijke downloadsnelheid. Deze informatie moet zowel in de marketing als in de algemene voorwaarden genoemd worden.

De voorstellen bevatten ook een plan over een Europese netneutraliteit. Deze volstaat namelijk niet, aldus de Nederlandse burgerrechtenorganisatie Bits of Freedom.

Een ander plan van Eurocommissaris Neelie Kroes om de roamingtarieven te verlagen, is goedgekeurd. Kroes wil in haar nieuwe voorstel ook een verbod opleggen voor internetproviders om concurrerende  diensten, zoals Skype en WhatsApp, te blokkeren of af te remmen. Bovendien moeten consumenten een contract op kunnen zeggen als de geleverde diensten achterblijven bij verwachtingen. Het Europarlement moet de plannen nog goedkeuren.
 

Bron: Adsl-breedband.be

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over