Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Europese energiemarkt open voor alle consumenten

Donderdag 05 juli 2007 17:49Margot Boesveld

 

Met ingang van zondag mogen alle burgers in de Europese Unie (EU) zelf kiezen bij welk bedrijf ze gas en elektriciteit afnemen. Volgens EU-wetgeving die 1 juli 2007 van kracht wordt, zijn monopolies op het gebied van energie niet langer toegestaan.Volgens de Europese Commissie hebben dertien landen, waaronder Nederland, deze maatregel al eerder doorgevoerd. Het doel is zoveel mogelijk concurrentie te laten plaatsvinden, waardoor prijzen laag blijven en de keuzevrijheid van de consument groter wordt.De Commissie heeft ook gedacht aan de bescherming van de kwetsbare consument. De nationale overheid moet er bijvoorbeeld voor zorgen dat de burger nooit zonder elektriciteit komt te zitten. Ook zijn er afspraken gemaakt over transparantie, zodat de burger een afgewogen keuze kan maken.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over