Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

'Europese zorgpas automatisch verstrekken'

Donderdag 28 september 2006 13:21Margot Boesveld

 

Zorgverzekeraars moeten de Europese zorgpas voortaan automatisch aan hun verzekerden toesturen. Nu moeten mensen de gratis pas die tijdens vakanties recht geeft op hulp in het buitenland, bij de meeste verzekeraars zelf aanvragen. Veel mensen weten dat echter niet. Dat stelt de stichting de Ombudsman vrijdag.De stichting vindt daarom dat verzekeraars de pas automatisch aan hun klanten moeten toesturen. De Europese zorgpas is op 1 januari dit jaar ingevoerd. Het bewijs geeft recht op noodzakelijke medische zorg aan mensen die op vakantie zijn in Europa of daar tijdelijk voor hun werk verblijven.Er zijn verzekeraars waarbij de nationale verzekeringspas tevens Europese pas is. Bij de meeste moeten verzekerden zelf een aparte pas aanvragen. Dat kan via de website van de European Health Insurance Care (EHIC) (www.ehic.nl) of bij de eigen zorgverzekeraar. Volgens de stichting duurt het echter soms weken, voordat mensen hem ontvangen.Bron: Vara Kassa

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over