“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | oprichter van de Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Extra lening mogelijk voor energiezuinig huis

Donderdag 07 november 2013 09:30Margot Boesveld

 

Consumenten met een inkomen vanaf 29.000 euro kunnen maximaal 13.500 euro extra lenen voor de financiering van een huis waarvan de energierekening te verwaarlozen is.

Dat schrijft het kabinet aan de Tweede Kamer. Het gaat vooral om 'energieneutrale' huizen in bepaalde nieuwbouwprojecten en om huizen die zodanig gerenoveerd zijn, dat ze ook bijna geen energierekening meer opleveren.
En op verzoek van de Tweede Kamer is het bij noodzakelijke woningverbetering, ook aan de funderingen, mogelijk voor een lening af te wijken van de relatie tussen hypotheek en de woningwaarde.
Deze afwijkingsmogelijkheid geldt voor gevallen waarin het risico van een restschuld voor de consument wordt ondervangen door gemeentelijke regelingen voor noodzakelijke woningverbetering, aldus de bewindslieden.
Bron: nugeld.nl/wonen/3620183/extra-lening-mogelijk-energiezuinig-huis.html
Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over

Meer auto's op kenteken gezet

Maandag 04 november 2013 15:39

In oktober zijn 37 procent meer personenauto's op kenteken gezet dan in dezelfde periode vorig jaar. Het ging om bijna 37.000 auto's, vorig jaar waren dat er bijna 27.000. Dat blijkt uit ci...

Lees meer

De vastelastenbond over sloop de crisis

Vrijdag 01 november 2013 10:36

De Vastelastenbond ontvangt de laatste tijd geregeld vragen van leden over Sloopdecrisis.nl, een recent opgericht inkoopcollectief, dat het RTL4-programma Een dubbeltje op zijn kant sponsort. In di...

Lees meer

Aanbiedingen van andere energieleveranciers ontvangen?

Woensdag 30 oktober 2013 16:22

Aanbiedingen van andere energieleveranciers ontvangen? Neemt u via De Vastelastenbond energie af? Ontvangt u wel eens een aanbieding van een andere energieleverancier? Deel hem dan met de...

Lees meer

In het nieuws: daling energietarieven en netwerktarieven

Vrijdag 25 oktober 2013 10:54

Er zijn berichten in het nieuws geweest over een daling van de energietarieven. Dit betreft de variabele tarieven van leveranciers: dit zijn de hoogste tarieven in de markt gaan per januari 2014 dale...

Lees meer