Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Extra lening mogelijk voor energiezuinig huis

Donderdag 07 november 2013 09:30Benny Moonen

 

Consumenten met een inkomen vanaf 29.000 euro kunnen maximaal 13.500 euro extra lenen voor de financiering van een huis waarvan de energierekening te verwaarlozen is.

Dat schrijft het kabinet aan de Tweede Kamer. Het gaat vooral om 'energieneutrale' huizen in bepaalde nieuwbouwprojecten en om huizen die zodanig gerenoveerd zijn, dat ze ook bijna geen energierekening meer opleveren.
En op verzoek van de Tweede Kamer is het bij noodzakelijke woningverbetering, ook aan de funderingen, mogelijk voor een lening af te wijken van de relatie tussen hypotheek en de woningwaarde.
Deze afwijkingsmogelijkheid geldt voor gevallen waarin het risico van een restschuld voor de consument wordt ondervangen door gemeentelijke regelingen voor noodzakelijke woningverbetering, aldus de bewindslieden.
Bron: nugeld.nl/wonen/3620183/extra-lening-mogelijk-energiezuinig-huis.html
Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over