Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Flink verschil tussen energietarieven

Vrijdag 28 september 2012 10:04Margot Boesveld

 

Consumenten betalen jaarlijks tot 488 euro te veel aan energiekosten, meldt de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa).

Het bedrag van 488 euro is het verschil tussen de goedkoopste en de duurste energieaanbieder. De NMa is uitgegaan van het jaarverbruik van een gemiddeld huishouden.

Gedoe

Volgens de NMa is inmiddels 36 procent van de consumenten een of meerdere keren overgestapt naar een ander energiebedrijf. Nog eens 33 procent overweegt een overstap.

Als een van de belangrijkste redenen om niet over te stappen noemen consumenten "het gedoe". De NMa benadrukt dat een overstap soepel kan verlopen en is een campagne 'Switchen van energiebedrijf' gestart.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over