Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

FNV-leden: liever lagere premie dan no-claim

Maandag 25 september 2006 13:13Margot Boesveld

 

Ruim driekwart van de FNV-leden heeft liever een 90 euro lagere premie voor de ziektekostenverzekering dan de huidige no-claimregeling. Dat blijkt uit een representatieve steekproef onder de 1,2 miljoen FNV-leden.Bij de no-claimregeling krijgen mensen die geen of heel weinig gebruik maken van zorg maximaal 255 euro per jaar terug.Ruim vier op de vijf leden vindt de no-claimregeling niet solidair. Zieken betalen meer dan gezonde mensen. Bijna de helft (46 procent) denkt niet dat de no-claim ertoe leidt dat mensen minder gebruik maken van de gezondheidszorg. Daar was de regeling voor bedoeld.FNV, CNV en diverse ouderenorganisaties bieden vrijdag een petitie aan, aan CDA-fractievoorzitter Maxime Verhagen om de no-claim van tafel te krijgen. De FNV vindt dat het kabinet de winstbelasting niet verder moet verlagen. Dat geld kan beter worden gebruikt om de no-claim af te schaffen en de koopkracht te verbeteren.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over