Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Forse belangstelling triple play

Dinsdag 14 juni 2005 16:50Margot Boesveld

 

Hoewel de term ‘Triple Play’ de consument op zich nog weinig zegt, is de belangstelling voor het fenomeen groot. Één op de vijf Nederlanders heeft wel oren naar het komende aanbod. KPN wordt gezien als de waarschijnlijk meest succesvolle aanbieder van ‘Triple Play’ diensten. Opvallend, want het maakt de meeste consumenten niet veel uit of men via de kabel of via ADSL gaat bellen, internetten en tv-kijken. Trendbox polste de grootste groep van beoogde afnemers, die van consumenten, over de bekendheid met en interesse in deze dienst. Het bureau ondervroeg in de week van 11 april een representatieve on-line steekproef van ruim 500 Nederlanders van 16 jaar en ouder over dit onderwerp. Lees samenvatting van onderzoek op marketing-online.nl.Bij de Vastelastenbond zijn we druk bezig met een onderzoek naar alle triple play aanbieders. Omdat het een betrekkelijk nieuwe dienst is, zijn er nog kinderziektes. We zien bijvoorbeeld dat bedrijven als Wanadoo en UPC veel klachten krijgen. We gaan daarom als vereniging ook niet over één nacht ijs, maar zorgen dat de aanbieding die we gaan doen perfect is. Perfect houdt in dat we naast een goede prijs ook goede service en betrouwbare leveringsvoorwaarden willen realiseren. Als het zover is laten we het jullie weten. 

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over