Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Forse stijging gasprijs verwacht

Zaterdag 04 november 2006 14:51Margot Boesveld

 

Een gemiddeld huishouden is volgend jaar mogelijk 75 euro meer kwijt aan gas. Gasleverancier Gasterra, voorheen de Gasunie, verhoogt de tarieven voor grootverbruikers volgend jaar met gemiddeld 11 procent. Energiebedrijven als Nuon, Essent en Eneco hebben hun tarieven voor 2007 nog niet bekendgemaakt, maar doorgaans volgen zij de tariefstijgingen van Gasterra.De gasprijzen zijn de voorbije twee jaar voor een doorsnee huishouden al met zo’n 200 euro gestegen. De verwachte prijsverhoging voor 2007 komt uit boven de 52 euro die het kabinet in het vooruitzicht heeft gesteld als compensatie voor de dit jaar gestegen energierekening.Gasterra verhoogt de gasprijs vanwege de hogere olieprijzen. Vanwege de recente prijsdaling van de olie wordt voor 2008 weer een lagere gasprijs verwacht. Bron: Volkskrant

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over