Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Forse stijging klachten over rekening energie en water

Donderdag 06 april 2006 17:52Margot Boesveld

 

De Stichting Geschillencommissie voor Consumentenzaken (SGC) heeft vorig jaar bijna 13.000 klachten van consumenten behandeld. Dat is 10 procent meer dan in 2004, zo blijkt uit het jaarverslag dat deze week is verschenen.

Consumenten klaagden vooral fors meer over de aansluiting of levering van energie en water. In totaal kwamen hierover bijna 3300 klachten binnen, 63 procent meer dan in 2004. Een groot deel daarvan ging over de jaarafrekeningen.Vooral met betrekking tot water horen we veel klachten. In een aantal gebieden werden voor de liberalisering de kosten voor water door de energieleverancier in gefactureerd. Dat werkte voor de liberalisering perfect maar nu niet meer omdat mensen een andere energieleverancier kunnen kiezen. Ik denk dat energieleveranciers en waterbedrijven daar geen rekening mee hebben gehouden.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

L.Brown

Geachte heer, mevrouw,

Ik heb een klacht over mijn energiebedrijf.
Bij wie kan ik terecht. Gaarne adres klachtencommissie.Met vriendelijke groet,

L.Brown

Donderdag 04 oktober 2007 05:23

Plaats een reactie

Lees meer over