Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

'Fouten bij invoering zorgverzekeringswet pensionado's'

Donderdag 07 september 2006 17:14Margot Boesveld

 

Gepensioneerde Nederlanders die in het buitenland wonen zijn onnodig de dupe geworden van de nieuwe zorgverzekeringswet. Ze hebben te lang in onzekerheid gezeten over de vraag of ze hun medische kosten vergoed kregen. Dat concludeert de Nationale Ombudsman Alex Brenninkmeijer in een onderzoek dat dinsdag is gepresenteerd.De ombudsman legt de fout bij het College voor Zorgverzekeringen (CVZ) die de zaken voor de pensionado's moest regelen. De organisatie had te weinig formulieren paraat voor de gepensioneerden om zich aan te melden voor het nieuwe zorgsysteem. Als de Nederlanders vragen of klachten hadden, was het CVZ vaak onbereikbaar, en de organisatie was langzaam het het verwerken van de administratieve rompslomp.Volgens de ombudsman gaat het vaak zo bij grote stelselwijzigingen van de overheid: de wet komt er, maar individuele burgers delven het onderspit.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over