“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | oprichter van de Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Foutieve e-mail in omloop

Maandag 22 juli 2019 16:43Margot Boesveld
voorbeeld foute e-mail

voorbeeld foute e-mail

Wij ontvangen de melding van mensen dat ze zijn benaderd met de e-mail: waarom zou u geen bezwaar maken. Deze e-mail wordt NIET vanuit ons verstuurd.

Foutieve e-mail

Er is vandaag (22-07-2019) een e-mail gestuurd met een boodschap die doet vermoeden dat die van ons afkomstig is door de afzender: NLDB@brief.me., nldb@ sofbos. com of NLDB@orbus. com. Deze mails zijn niet door ons verzonden en ook niet met onze toestemming. Wij hebben inmiddels melding gemaakt bij Fraudehelpdesk (MeldingIncident nummer: 190722-000117) en diverse meldingen op onze website geplaatst. Ons advies is dus om deze mails te verwijderen en niet op de links in de mail te klikken.

Deze mededeling is geplaatst op maandag 22 juli 2019.

Helaas hebben wij moeten constateren dat er misbruik wordt gemaakt van onze naam. Er zijn momenteel valse e-mails in omloop met betrekking tot de WOZ-waarde Check. Kijk altijd goed naar de afzender van het bericht. Wij versturen e-mails vanuit de domeinnamen: Vastelastenbond.nl en Vastelastenmail.nl  WOZ-bezwaar maken kan in de periode februari t/m april 2020. Momenteel is dit niet mogelijk.

Hieronder ziet u een voorbeeld van de e-mail en een overzicht van e-mail adressen die mogelijk misbruik maken van onze bedrijfsnaam.

Foutieve email in omloop

Hoe kunt u een valse e-mail herkennen?

Het is altijd belangrijk om goed te kijken waar u op klikt, en of de e-mail wel echt komt van de partij waar hij vanaf lijkt te komen. Enkele tips:

  • Klik niet zomaar op links:
  • Controleer het webadres van de link. Deze wordt zichtbaar als u met de muis op de link gaat staan zonder te klikken; na enkele seconden wordt het webadres zichtbaar. Wijkt deze af van onze website? Klik niet op deze link.
  • Navigeer naar de betreffende site. Dan weet u zeker dat u goed zit.

Wij zullen u nooit per e-mail vragen om in te loggen op uw DigiD of andere persoonlijke gegevens af te geven zoals uw gebruikersnaam, wachtwoord.
Vertrouwt u de e-mail niet? Neem dan telefonisch contact met ons op (040-7200200).

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over

zonnepanelen subsidieregeling verlengt 2019 2023

Kabinet verlengt subsidieregeling zonnepanelen met drie jaar

Dinsdag 30 april 2019 10:27

Het kabinet heeft de subsidieregeling voor zonnepanelen met drie jaar verlengd. Eigenaren mogen zelf opgewekte stroom nog minimaal tot 2023 aftrekken van hun eigen energieverbruik. Over dat deel betaa...

Lees meer
Let op: foutieve e-mail in omloop

Let op: foutieve e-mail in omloop

Vrijdag 15 maart 2019 15:05

LET OP: De afgelopen dagen zijn er mails gestuurd met een boodschap die doet vermoeden dat die van ons afkomstig is door de afzender: accounts@mabaops.com. Deze mails zijn niet door ons verz...

Lees meer
Koopkrachtverwachting positief 2019

Positieve koopkrachtverwachtingen voor 2019

Maandag 17 september 2018 14:24

Het kabinet heeft de verwachte koopkrachtstijging voor 2019 bekendgemaakt. Gemiddeld gaan Nederlanders er volgend jaar 1,5% op vooruit, 96% van de Nederlanders gaat er volgend jaar ook daadwerkelijk o...

Lees meer
Financiele veranderingen juli 2018

Financiële veranderingen per 1 juli 2018

Maandag 02 juli 2018 09:37

Ieder jaar op 1 juli wijzigen regels en wetten waardoor uw persoonlijke financiële situatie kan wijzigen. De belangrijkste financiële veranderingen zetten wij voor u op een rij. Energietarieven g...

Lees meer