Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Fusie Nuon en Essent loopt vertraging op

Woensdag 09 mei 2007 15:14Margot Boesveld

 

De fusie tussen Nuon en Essent kost meer tijd. De Nederlandse Mededingings-autoriteit heeft mogelijk nog een half jaar nodig voordat het kan zeggen of de fusie door de beugel kan.De Nederlandse Mededingings-autoriteit (NMa) zegt nu dat het een ingewikkelde zaak is. Nuon en Essent zijn de twee grootste energiebedrijven in ons land, terwijl er nauwelijks andere grote partijen zijn. Het onderzoek van de NMa gaat volgens bestuursvoorzitter Kalbfleisch nu een tweede fase in.De twee energiebedrijven kondigden hun fusie aan in februari. Zij dachten toen dat ze de fusie komende zomer zouden kunnen voorleggen aan hun aandeelhouders, vooral gemeenten en provincies.Bron: RTL nieuws

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over