Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

'Gasmeters in Nederlandse huishoudens deugen niet'

Donderdag 05 juli 2007 17:51Margot Boesveld

 

De gasmeters in Nederlandse woningen deugen niet. Ze tellen 6 procent meer gasverbruik dan in werkelijkheid het geval is. Huishoudens betalen daardoor gemiddeld 50 tot 100 euro per jaar te veel voor hun gasverbruik. Dat liet professor Anton van Putten van het onderzoekslaboratorium Anmar in Eindhoven woensdag weten.Anmar verrichtte afgelopen maand metingen in 32 woningen. Volgens Van Putten gaat het om ,,gedegen en statistisch betrouwbaar onderzoek''. De conclusies zijn samengevat in een rapport dat is overhandigd aan Tweede Kamerlid Halbe Zijlstra (VVD).In april stelde Zijlstra al vragen over de ondeugdelijkheid van gasmeters aan minister Maria van der Hoeven van Economische Zaken. De minster geloofde niet dat huishoudens door onbetrouwbare gasmeters duurder uit zouden zijn, maar gaf energietoezichthouder DTe wel opdracht om onderzoek te doen. De conclusies van DTe zijn voorjaar 2008 pas beschikbaar.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over