Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Gebrek aan concurrentie maakt inboedelpremie hoog

Dinsdag 25 oktober 2011 13:00Margot Boesveld

 

De duurste inboedelverzekering is gemiddeld drie keer zo duur als de goedkoopste. Internetvergelijker en -tussenpersoon Verzekeringssite en consumentenprogramma Kassa hebben daar dit weekeinde de lamp op gezet. Zij schrijven de verschillen toe aan het feit dat weinig mensen regelmatig van inboedelverzekering wisselen en er weinig concurrentie is tussen verzekeraars.

"Dat blijkt uit het feit dat bij inboedelverzekeringen van elke euro premie 11 cent over blijft als winst voor de verzekeraar. Bij autopolissen komt dit neer op 1 cent", zo luidt de verdere toelichting. "Uit nadere analyse blijkt dat één op de drie meest uitgebreide inboedelverzekeringen goedkoper is dan de gemiddelde extra uitgebreide verzekering. Het is belangrijk om bij het afsluiten van een inboedelverzekering goed de verschillende dekkingen met elkaar te vergelijken en de kosten daarvan", aldus Erik Hordijk van Verzekeringssite.nl.

Zaterdag besteedde televisieprogramma Kassa aandacht aan het onderwerp onder de noemer 'Jarenlang teveel voor inboedelpolis betaald'.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over