Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Geen onverzekerden door basisverzekering?

Donderdag 22 september 2005 09:00Margot Boesveld

 

Minister hoogervorst denkt niet dat er volgend jaar, door de invoering van de nieuwe zorgwet, veel mensen onverzekerd raken. Er is het gevaar dat mensen door de stijgende kosten in financiele problemen raken en hun verzekering niet meer kunnen betalen. De nieuwe, voor iedereen verplichte basisverzekering, brengt namelijk voor miljoenen mensen een flinke premiestijging met zich mee.

Die wordt grotendeels gecompenseerd door de zorgtoeslag. Gemeenten en vakbonden waarschuwen dat mensen dat geld aan iets anders uitgeven. ,,Dat zal wel meevallen'', denkt de minister. De zorgtoeslag wordt maandelijks uitgekeerd en dat bedrag is te klein om televisies en bankstellen voor te kopen. ,,Ik ben ook niet bang dat dit opgaat aan potten mayonaise.''

Ik denk dat de minister te luchtig doet over de situatie. Natuurlijk kopen mensen geen nieuw bankstel, maar mensen die het financieel niet redden moeten ook eten, huur, gas, water, licht, belasting, et cetera betalen. Als je daarbij ook nog schulden hebt die alleen maar oplopen ligt de prioriteit niet bij de zorgverzekering, hoe belangrijk deze ook is.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over