Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Geschillencommissie voor klachten over internetproviders

Vrijdag 16 februari 2007 14:59Margot Boesveld

 

Klanten van internetaanbieders kunnen vanaf mei met hun klachten terecht bij een nieuwe geschillencommissie. Klachten moet dan sneller en beter worden afgehandeld dan nu het geval is.Dat heeft de Consumentenbond vrijdag bekendgemaakt. De geschillencommissie werkt samen met KPN, Speedlinq, Orange, Tiscali, UPC, Casema en @Home. Het is de bedoeling dat andere providers zich ook bij het initiatief aansluiten.Volgens de Consumentenbond is er twee jaar onderhandeld over de commissie. Ook de algemene voorwaarden van de internetproviders zijn daarbij aan bod gekomen. Dit heeft geleid tot voorwaarden die voor alle aanbieders gelden. Dit is volgens de belangenorganisatie voor consumenten belangrijk, omdat het eerlijke concurrentie tussen verschillende aanbieders mogelijk maakt.De geschillencommissie laat nog een aantal maanden op zich wachten, omdat de providers hun voorwaarden moeten afstemmen op de gemaakte afspraken. Geschillen over televisie en telefonie zijn bij al bestaande commissies ondergebracht, maar aanbieders kunnen de afhandeling van klachten over deze diensten ook door de nieuwe commissie laten behandelen. Zo ontstaat voor de consument een loket, aldus de bond.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over