Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Gezin volgend jaar 75 euro meer kwijt aan gas

Zaterdag 04 november 2006 15:04Margot Boesveld

 

Met hoeveel de stroomrekening zal toenemen, is nog niet duidelijk. Het merendeel van de Nederlandse elektriciteitscentrales stoken aardgas. Aan het einde van deze maand maken de energiebedrijven de tarieven voor volgend jaar bekend.De schatting van de prijsstijging voor consumenten is afgeleid van de toename van de groothandelsprijs. Grootverbruikers zijn in 2007 gemiddeld 11% meer kwijt aan gas. Dit is een gevolg van de contracten die de meeste bedrijven in het voorjaar zijn overeengekomen met gasleverancier GasTerra, voorheen het handels- en leveringsbedrijf van Gasunie. Dat zegt woordvoerder Ben Warner van GasTerra.Doordat de ondernemingen de contracten zo vroeg hebben afgesloten, profiteren zij niet van de recente daling van de olieprijzen, waaraan de gasprijzen zijn gekoppeld. Warner noemt dat een “naijleffect". “De recente daling zal wel te zien zijn in de contracten die we voor 2008 zullen afsluiten."Bron: RTL nieuws

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over