Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

'Gezinnen betaalden 200 euro te veel voor elektriciteit'

Maandag 29 mei 2006 15:37Margot Boesveld

 

Doordat de overheid een aantal energiebedrijven voortrok, betaalden gezinnen de afgelopen vijf jaar 200 euro te veel aan elektriciteit.

Het College van Beroep oordeelde vandaag dat de Staat de energiebedrijven Eon, Electrabel, Nuon en Essent voortrok bij de verdeling van importcapaciteit op het stroomnet. De elektriciteitsbedrijven mochten ten onrechte als eerste de goedkope buitenlandse energie verdelen. Andere energiebedrijven, zoals Eneco, zijn hierdoor benadeeld. Dat bedrijf wil dat de schade wordt vergoed. Het CDA vreest dat de schadeclaims kunnen oplopen tot honderden miljoenen euro's. Volgens de Vereniging voor Energie, Milieu en Water hebben gezinnen hierdoor 200 euro teveel betaald in de afgelopen vijf jaar door het gebrek aan vrije importcapaciteit. De vereniging merkt daarbij op dat grootzakelijke gebruikers nog veel meer teveel hebben betaald.

Bron: RTL Z

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over