Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Glasvezelnet breidt verder uit

Maandag 06 juni 2016 08:41Margot Boesveld

 

Steeds meer huizen beschikken over een glasvezelaansluiting. Inmiddels is een op de drie Nederlandse huishoudens aangesloten op het zogeheten FTTH-net, waarmee ze snel kunnen internetten, meldde marktonderzoeker Telecompaper donderdag.

Vertraging

Vorig jaar dikte het aantal aansluitingen met 200.000 aan tot ruim 2,5 miljoen. Daarmee vertraagde de groei wel ten opzichte van 2014, toen er nog meer dan 400.000 bij kwamen. Het aantal huishoudens dat de aansluitingen ook daadwerkelijk gebruikt ligt lager. Telecompaper telde er in maart dit jaar in totaal 1 miljoen.

Flevoland

Volgens het bureau worden inmiddels in 227 gemeenten glasvezelaansluitingen aangeboden. In Flevoland is de dekking het grootst. Daar hebben meer dan negen op de tien adressen zo'n verbindingsmogelijkheid. KPN-dochter Reggefiber is met bijna 2,2 miljoen aansluitingen met afstand de grootste aanbieder op de FTTH-markt.

Wilt u voordelig gebruik maken van het glasvezel netwerk, kijk dan snel hier naar de mogelijkheden.

Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over