Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Greenchoice beste klantvriendelijkheid 2016

Maandag 07 november 2016 12:09Margot Boesveld

 

Voor de tweede keer op rij is Greenchoice uitgeroepen tot beste energieleverancier van Nederland. Greenchoice kreeg in 2015 ook al als eerste het totaalpredicaat ‘Beste uit de test’. 

Mysteryshoppers en topscores

Consumentenbond vroeg duizenden klanten hoe tevreden ze zijn met hun leverancier. Daarnaast beoordeelden mysteryshoppers de service van de leveranciers aan de hand van vijf vragen. Volgens de Consumentenbond is Greenchoice daarin ‘topscoorder’. Ook let het onderzoek scherp op duurzaamheid. 

Al 15 jaar groen bezig

Als eerste groene leverancier maakt Greenchoice Nederland al 15 jaar duurzamer. Greenchoice is de enige grote leverancier die uitsluitend groene stroom en bosgecompenseerd gas levert. Altijd tegen een goede prijs en met indrukwekkende service. Dat is een van de redenen waarom Vereniging de Vastelastenbond haar leden voor groene energie Greenchoice aanbeveelt. 

Ook kiezen voor groene energie! Kies Greenchoice met collectieve korting via de Vastelastenbond. 

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over