Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Greenchoice krijgt pak slaag van rechter: moet tarieven per kWh bekend maken

Woensdag 30 augustus 2006 14:02Margot Boesveld

 

Greenchoice heeft grotendeels ongelijk gekregen in een rechtszaak die eerder dit jaar was aangespannen door Essent. Greenchoice moet bij huis-aan-huisbezoeken in het vervolg de individuele tarieven voor gas en stroom aan de klant overleggen. Ook mag het bedrijf niet meer doen alsof er hoge kortingen kunnen worden verkregen door over te stappen naar Greenchoice. De colporteurs van Greenchoice probeerden tot voor kort stroom te verkopen door de klant een korting in het vooruitzicht te stellen ten opzichte van de rekening van het regionale energiebedrijf. Er worden geen aparte tarieven gegeven. Volgens Greenchoice vindt de klant dat "prettiger", zo blijkt uit de uitspraak, die al uit mei van dit jaar dateert. Directeur Rob van Rees van Greenchoice vult maandag aan dat volgens hem de klant niets kan met de tarieven per kWh of per kubieke meter. Die zeggen hem niets. De rechter denkt hier echter anders over. Logisch ook, want het is wettelijk verplicht om tarieven per kWh stroom en kubieke meter gas te overleggen. Van Rees zegt zich er aan te zullen houden. Wel pleit hij er voor dat de DTE gaat eisen dat de volledige tarieven moeten worden overlegd en niet alleen die van de levering van gas en elektriciteit. Net als bij de pomp de volledige prijs van benzine staat en niet een prijs uitgesplitst naar transport en levering. Dat laatste is verwarrend voor de klant. (bron: energeia) De Vastelastenbond werkt samen met Greenchoice wat betreft energie (voor de leden). Wij zijn naast een vast tarief ook een dubbele doorlopende korting overeengekomen. Kijk nu voor de tarieven Greenchoice voor groene stroom en groen gas  via de vastelastenbond met blijvende doorlopende dubbele korting. Groener en goedkoper bestaat niet!

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Jeroen

Er staat nog steeds geen enkel tarief op hun website!

Dinsdag 21 augustus 2007 10:06

Plaats een reactie

Lees meer over