Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Grootegast deelt spaarlampen uit aan minima

Vrijdag 03 maart 2006 09:00Margot Boesveld

 

De gemeente Grootegast (Groningen) gaat aan minima energiebesparende lampen uitdelen. De spaarlampen dienen als compensatie voor de gestegen energielasten, aldus de gemeente.

Ieder huishouden met een minimuminkomen kan maximaal tien gratis lampen bestellen. De rekening gaat dan naar de gemeente. Eén lamp levert een gemiddelde besparing van 40 euro per jaar op.In totaal komen 125 huishoudens in aanmerking voor de actie. Volgens wethouder H. van der Sluis is Grootegast voor zover hem bekend de eerste Nederlandse gemeente die de minima op deze manier een tegemoetkoming biedt. ANP

Een leuk en goed initiatief. Éénmalig 60 euro is zo weer op, maar op deze manier besparen mensen jaar na jaar. Dit zouden meer gemeentes moeten doen en vaker. Consumenten hulpmiddelen geven om te besparen in plaats van een eenmalige tegemoetkoming.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over