Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Grote stijging energiebelasting tot 2021

Donderdag 23 november 2017 09:09Margot Boesveld

De stijging van de energiebelasting zet de komende jaren door. Het ministerie van Financiën erkent dat de voorgenomen veranderingen in de energiebelasting zorgen voor een stijging van € 161,- in 2021. Al laten berekeningen van consumentenorganisaties zien dat de stijging nog wel eens € 100,- hoger zal uitvallen.

De overheid communiceerde eerder een lager gemiddelde, maar dat beeld werd vertekend door mensen met weinig energiekosten doordat zij gebruikmaken van zonnepanelen.

De stijging zorgt voor een gemiddelde energiebelasting van € 583,61 in 2021. Een huishouden betaalt aan het einde van de regeerperiode hierdoor bijna 40% meer energiebelasting.   

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over