Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Heemskerk pakt wachttijden 0900-nummers aan

Vrijdag 06 juli 2007 13:25Margot Boesveld

 

Staatssecretaris Frank Heemskerk (Economische Zaken) gaat de komende tijd de wachttijden van de telefonische klantenservice van bedrijven onderzoeken. Bedrijven krijgen tot april 2008 de tijd om hun diensten te verbeteren.Lukt dat niet, dan wil hij ze gaan ,,noemen, roemen en zoals sommigen zeggen verdoemen''. Als dat niet helpt volgen maatregelen. Dat zou de invoering van een maximumtarief voor die wachttijden kunnen zijn.Een woordvoerder bevestigde donderdag een verhaal uit het AD over de 0900-nummers. De Tweede Kamer wil dat de staatssecretaris bedrijven verbiedt om mensen voor die wachttijden te laten betalen. Heemskerk stelt in een brief aan de Tweede Kamer donderdag dat dat te ingewikkeld is. Dat is bijna niet te controleren, bovendien zouden de bedrijven dan de kosten op een andere manier op de klanten afwentelen.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over