Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Heffingskorting volgend jaar hoger

Vrijdag 26 augustus 2005 19:03Margot Boesveld

 

Iedereen die energie afneemt krijgt een heffingskorting van de overheid. Dit een soort subsidie op het energiegebruik en wordt door de energieleverancier verrekend op de energierekening. Dit bedrag van € 194,- wordt volgend jaar verhoogd met enkele tientjes. Dat heeft het kabinet bekend gemaakt. De reden voor verhoging is dat het kabinet de koopkracht wil verbeteren. Door de stijgende olieprijs worden de gas- en elektriciteitsprijzen ook hoger.

Die paar tientjes zullen niet opwegen tegen de stijging van de energieprijs. Hoewel we in Nederland voor een groot gedeelte elektriciteit met gasgestookte centrales opwekken worden de tarieven voor elektriciteit toch flink hoger komend jaar. Dit komt om dat de overheid de gasprijs heeft gekoppeld aan de olieprijs. Dus we betalen nu enorme bedragen voor het gas (dat uit Nederland komt) en elektriciteit omdat er niet voldaan kan worden aan de vraag naar olie. Ziet u de logica nog? Een rare situatie maar de overheid vaart er wel bij.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over