Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

'Helft van wereldbevolking heeft mobiele telefoon'

Dinsdag 11 maart 2008 13:03Margot Boesveld

 

Dit jaar zal meer dan de helft van de wereldbevolking een mobiele telefoon hebben, zo becijfert ITU. Toch is de digitale kloof nog groot, concludeert UNCTAD. Dit jaar gaan mensen zonder mobiele telefoon de minderheid vormen, meldt de International Telecomunications Union (ITU). Dit jaar zal het aantal actieve abonnementen namelijk boven de 3,3 miljard uitkomen en dat is meer dan de helft van de wereldbevolking. Hierbij is overigens rekening geen gehouden met dubbele abonnementen of mogelijke overdrijving van mobiele operators. Dit wordt echter gecompenseerd doordat in sommige gevallen een abonnement door meerdere personen wordt gedeeld. Dit komt in veel ontwikkelingslanden voor. De digitale kloof is echter nog steeds erg groot, meldt een andere VN organisatie, al wordt er vooruitgang geboekt. Zoals uit bovenstaande cijfers van ITU wel blijkt, wordt de kloof wat betreft mobiele communicatie snel kleiner. Volgens UNCTAD wordt 58 procent van alle nieuwe mobiele abonnementen momenteel aangegaan in ontwikkelingslanden.
Zo laten landen in de Himalaya de hoogste groeicijfers zien op dit gebied. Zo verviervoudigde het aantal Nepalezen met een mobiele telefoon in één jaar: van één procent naar vier procent van de bevolking. Bron: Webwereld
Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over