Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Hema stopt met verkoop energie

Donderdag 21 juni 2007 16:32Margot Boesveld

 

Hema stopt per 1 augustus met het verkopen van elektriciteit en gas. De winkelketen ziet op dit moment geen mogelijkheden om zich te onderscheiden op de energiemarkt. Dat heeft een woordvoerder van Hema gezegd naar aanleiding van een bericht in Het Financieel Dagblad.,De energiemarkt ziet er anders uit dan in 2005 toen wij begonnen met het verkopen van elektriciteit en gas. We konden ons toen nog onderscheiden met vaste contracten waarin de prijs voor een langere periode werd vastgelegd. Nu zijn er meer aanbieders die hetzelfde doen'', aldus de woordvoerder.Hema sluit niet uit dat het ooit terugkeert op de energiemarkt. ,,Wie weet wat de splitsing van de energiebedrijven teweeg brengt'', zei de woordvoerder. Zij doelde op het besluit van het huidige kabinet om de distributienetwerken van energiebedrijven als Essent, Nuon en Eneco af te splitsen. De verwachting is dat dit de concurrentie op de energiemarkt nieuw leven inblaast.Hema, dat samenwerkt met energieleverancier RWE, wil niet zeggen hoeveel klanten het heeft binnengehaald sinds 2005.Bron: Vara Kassa

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over