Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Het aantal schotelhouders stijgt met 40%

Maandag 25 juli 2005 09:00Margot Boesveld

 

Het aantal Nederlandse huishoudens dat televisie- en radioprogramma’s via de schotel ontvangt is het afgelopen jaar met bijna 40% toegenomen. Volgens recent onderzoek van het NIPO telde Nederland eind 2004 in totaal 650.000 satelliethuishoudens; hiervan ontvangen 560.000 huishoudens programma's via de ASTRA-satelliet. Hiermee is satelliet het grootste en snelst groeiende medium voor ontvangst van digitale televisie- en radio. Reden voor de forse stijging zijn: de perfecte beeld- en geluidskwaliteit, het grote aanbod van zenders (400 tv- en radiozenders) en de gunstige prijs/kwaliteitverhouding. Lees artikel.

Digitale televisie via de schotel is momenteel de beste optie. De prijs/kwaliteitverhouding is verruit het beste. Dit bleek ook uit een onderzoek van de Consumentenbond. Wij zijn momenteel in gesprek met verschillende aanbieders van schotel. Binnenkort kunt u dus een aanbod van ons verwachten. Als het zover is laten we het u natuurlijk weten.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over