Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Het CDA wil ook meer kernenergie?

Donderdag 23 juni 2005 12:03Margot Boesveld

 

Hadden we het vandaag al eerder over Bush die meer kerncentrales wil bouwen. Vandaag was te lezen dat ook het CDA op korte termijn meer gebruik wil maken van kernenergie. Het CDA wil de kerncentrale in Borssele openhouden en de partij houdt de mogelijkheid open om zelfs een nieuwe kerncentrale te bouwen. "De fossiele brandstoffen raken op en we moeten op weg naar duurzame energie", aldus Rietkerk. Op lange termijn wil het CDA zich richten op duurzame energie zoals: zonnecellen, biomassa of waterstoftanks. Op de korte termijn moeten volgens Rietkerk kernenergie en mogelijk aardgas "het gat vullen". Voor meer informatie over kernenergie klik hier.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over