Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Hitte zorgt voor hogere stroomrekening

Maandag 24 juli 2006 15:42Margot Boesveld

 

De aanhoudende hitte gaat voor hogere stroomrekeningen zorgen. Volgens TenneT, de beheerder van het hoogspanningsnet, ligt het stroomverbruik 10 procent hoger dan normaal in deze tijd van het jaar, bericht het AD. Met name ventilatoren, airco's en koelkasten draaien harder dan normaal.Consumentenplatform United Consumers rekent voor dat een gemiddeld huishouden door de hitte zo’n tien euro extra kwijt is aan stroom. Een groot gezin kan wel tot 20 euro meer kwijt zijn.'s Zomers komen de energiekosten in de regel veel lager dan in de winter, omdat het gasverbruik lager uitvalt.Door de tweede hittegolf wordt ook het koelwater voor de centrales te warm. De centrales draaien daardoor niet op volle kracht, of worden uitgeschakeld met als gevolg minder reservecapaciteit voor de stroomvoorziening. TenneT kondigde zondag alarmfase 1 (code oranje) af. Bij alarmfase 2 ontstaan er echt grote problemen.Bron: AD

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over