Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Hoge energiekosten raakt Britse consument twee keer in portemonnee

Woensdag 01 maart 2006 11:29Margot Boesveld

 

De snelle stijging van de energiekosten in 2005 heeft meer gevolgen voor de kosten van levensonderhoud van Britse consumenten dan voor de concurrentiepositie van bedrijven.Uit onderzoek van Datamonitor blijkt dat de Britse consument als het ware twee keer in zijn portemonnee zal worden geraakt. Niet alleen zagen de Britten hun energierekening sterk stijgen, maar ze zullen er ook de dupe van zijn als bedrijven hun hogere energierekeningen zullen doorberekenen in de prijs van producten. Niet de zware industrie is de grootste afnemer van energie maar supermarkten, telecommunicatieondernemingen en het openbaar vervoer. En deze bedrijven zullen hun kosten doorberekenen.

Het zelfde geldt natuurlijk voor Nederlandse consumenten. De sterke stijging van de energieprijs zorgt voor een hogere energierekening en voor hogere productiekosten. Die worden in de prijs doorberekend.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over