Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

'Honderdduizend woningen met gaslek'

Woensdag 04 juni 2014 09:46Margot Boesveld

 

Nederland telt naar schatting honderdduizend woningen met een gaslek. Het grote aantal lekke gasleidingen komt aan het licht doordat netbeheerders de gasmeters in de woningen op grote schaal vervangen door zogenoemde slimme meters.
Na het plaatsen van de nieuwe meter wordt een iets hogere druk op de leiding gezet om te controleren of alles dicht is. Dan blijken koppelingen vaak lek te zijn of gasslangen poreus. Meestal gaat het om minimale lekken, maar soms moet de gastoevoer vanwege het risico worden afgesloten.
Emeritus hoogleraar veiligheid Ben Ale pleit in de krant voor een verplichte periodieke keuring zoals bij auto's ook verplicht is. Hij wijst erop dat jaarlijks twee doden vallen door gaslekkages.
Netbeheer Nederland wil overleg met de branche over invoering van de keuring. Brancheorganisatie Uneto-VNI heeft volgens de krant al een kant-en-klare gas-apk klaarliggen.
Door: Novum
Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over