Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Hoog eigen risico binnen uw ziektekostenverzekering?

Maandag 20 juni 2005 13:30Margot Boesveld

 

Moet u binnenkort een medische behandeling moet ondergaan? Dan kan het wellicht verstandig zijn om uw polis eens na te kijken. Indien u een hoog eigen risico heeft voor uw ziektekostenverzekering dan kan het aantrekkelijk zijn om de prijzen van ziekenhuizen met elkaar te vergelijken. De tarieven die ziekenhuizen berekenen verschillen namelijk behoorlijk. Op deze manier kunt u honderden euro’s besparen. Zit u in het ziekenfonds of heeft u particuliere verzekering en heeft u een normaal eigen risico dan maken de verschillen weinig uit. Dit melde nieuws.nl n.a.v. een onderzoek van het Algemeen Dagblad.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over