Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Hoogervorst bekijkt langere opzegtijd zorgverzekering

Woensdag 04 oktober 2006 14:18Margot Boesveld

 

Minister Hoogervorst van Volksgezondheid gaat onderzoeken of de mensen langer de tijd kunnen krijgen om rond de jaarwisseling van zorgverzekering te wisselen. Door de invoering van het nieuwe zorgstelstel hebben alle burgers de mogelijkheid hun polis op te zeggen en met een andere zorgverzekeraar in zee te gaan.Nu kunnen mensen in december hun verzekering opzeggen. Ze hebben dan tot 1 februari om een nieuwe verzekeraar te kiezen. Veel fracties in de Tweede Kamer willen die termijnen veranderen, maar bijna elke fractie heeft een eigen voorstel.Hoogervorst komt deze week nog met een brief over de kwestie. Hij wil voorkomen dat zorgverzekeraars op kosten worden gejaagd door verlenging van de overstaptermijn.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over