Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Hoogervorst wil opzeggen zorgverzekering eenvoudiger maken

Woensdag 30 augustus 2006 13:49Margot Boesveld

 

Minister Hans Hoogervorst (Volksgezondheid) wil het mensen gemakkelijker maken om te wisselen van zorgverzekeraar. Een zogenoemde overstapservice van Zorgverzekeraars Nederland moet daarbij helpen, aldus een woordvoerster van het ministerie van Volksgezondheid donderdag.Volgens het wetsvoorstel dat Hoogervorst aan de Tweede Kamer heeft gestuurd, gaat een opzegging in december al direct op 1 januari 2007 in. De verzekerde die zich in januari 2007 aanmeldt bij een nieuwe zorgverzekeraar is dan met terugwerkende kracht vanaf die maand verzekerd zonder dat een boete wordt opgelegd wegens onverzekerd zijn. In de huidige regeling gaat een opzegging van de polis in december, bijvoorbeeld vanwege een premieverhoging, pas in op 1 februari.Bron: Vara Kassa

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over