Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Hoogervorst: Zorgpremie toch met 10 procent omhoog

Donderdag 29 juni 2006 13:19Margot Boesveld

 

De premie voor de basisverzekering zal volgend jaar wel meer dan 3 procent stijgen. Minister Hans Hoogervorst (Volksgezondheid) zegt nu ook dat hij ook uitgaat van een stijging van 10 procent, zoals in het Centraal Economisch Plan (CEP) stond. Afgelopen zondag in het tv-programma Buitenhof zei Hoogervorst nog uit te gaan van niet meer dan 3 procent premiestijging.Woensdag zei de minister dat hij toen alle zorgpremies bedoelde: dus de basisverzekering en de premie voor de volksverzekering AWBZ waarvan onder meer de verpleeghuizen betaald worden. De AWBZ premie bedraagt gemiddeld 3500 euro per jaar.

Bron: Vara Kassa

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over