Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Huishoudens krijgen geld terug van energiebedrijf

Dinsdag 09 september 2014 16:55Margot Boesveld

 

Miljoenen huishoudens die een jaarlijkse rekening van hun energiebedrijf krijgen toegestuurd, krijgen hoogstwaarschijnlijk geld terug.

Door de zachte winter van 2014 hebben veel mensen een te hoog voorschot betaald, waardoor huishoudens tussen de 120 en 250 euro terugkrijgen. Dat schrijft De Telegraaf maandag.

Door de zachte winter werd in totaal 22 procent minder gas verstookt. Dat is een groot verschil ten opzichte van de winter een jaar eerder, toen bijna een Elfstedentocht kon worden gereden.

De rekenprogramma's van veel energiebedrijven passen het voorschot dat de consument op de energierekening betaalt automatisch aan als die persoon meer gas verstookt. Omdat in de winter van twee jaar geleden een recordvolume aan aardgas werd verstookt, gingen de voorschotten ook omhoog. Dit leidt tot grote prijsverschillen ten gunste van de consument, aldus de krant.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over