“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Huishoudens krijgen hogere energierekening

Maandag 19 februari 2007 15:40Margot Boesveld

 

Huishoudens met een gemiddeld energiegebruik betalen in januari 2007 4,8 procent meer voor energie dan in december 2006. Dat blijkt uit cijfers die het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) maandag publiceerde.Het CBS becijferde dat de energierekening per huishouden ruim 85 euro hoger uitvalt. Dat komt vooral omdat de leveringskosten voor aardgas en elektriciteit fors zijn gestegen. Voor de levering van elektriciteit wordt 18,5 procent meer gerekend, voor aardgas betaalt een gemiddeld huishouden 10,6 procent meer.Hoewel de stijging lager uitvalt dan die in 2005, concludeert het CBS dat het vervallen van de heffing voor subsidies op groene stroom geen volledige compensatie biedt voor de gestegen leveringskosten. De energierekening steeg sinds 2000 met ruim 75 procent.Bron: ANP

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over