Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Huishoudens krijgen volgende week 52 euro

Woensdag 08 november 2006 17:39Margot Boesveld

 

Huishoudens kunnen de door het kabinet beloofde tegemoetkoming van 52 euro in de energiekosten volgende week op hun rekening verwachten. Dit heeft het ministerie van Economische Zaken woensdag bekendgemaakt.Particulieren en kleine bedrijven, die 1 september een eigen aansluiting voor elektriciteit hadden, komen hiervoor in aanmerking. De tegemoetkoming is bedoeld om de gestegen energiekosten voor een deel goed te maken en de koopkracht te verbeteren. Met ingang van volgend jaar wordt de 52 euro automatisch van de energierekening afgetrokken.In de verkiezingscampagne greep lijsttrekker Femke Halsema van GroenLinks de gelegenheid aan om mensen aan te sporen de 52 euro over te maken aan de voedselbanken of een ander goed doel.Greenpeace kwam met de tip de 52 euro te besteden aan een stuk of tien zuinige spaarlampen. Binnen een jaar zou dat al 80 euro beparen en gedurende de levensduur van de lampen, zes jaar, zo'n 500 euro.Bron: nu.nl

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Elkerlijc

Leuk,
Als we het allemaal krijgen,wie betaalt dat dan?
Juist,goed geraden.

Vrijdag 17 november 2006 13:05

Plaats een reactie

Lees meer over