Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Huizenprijzen dalen nog amper

Donderdag 11 juli 2013 10:17Margot Boesveld

 

De huizenprijzen zijn afgelopen kwartaal met nog maar 0,3 procent gedaald ten opzichte van het kwartaal ervoor. Dat meldt makelaarsvereniging NVM. Het aantal verkopen steeg met 19,8 procent ten opzichte van een kwartaal eerder.

De NVM zegt dat hiermee een herstel van de woningmarkt in zicht lijkt. "We zien dat het aantal verkopen behoorlijk aantrekt, terwijl het aanbod aan nieuwe woningen op de markt afneemt. Ook vlakt de daling van de prijzen gaandeweg af. We zijn er nog niet, maar het wijst erop dat de markt langzaam in balans komt."

Positief

Ten opzichte van een jaar eerder zijn de prijzen nog wel met 5,3 procent gedaald. Het aantal verkopen daalde met 7,8 procent. Een gemiddelde woning kost nu 205.000 euro.

Volgens de NVM is de betaalbaarheid van een koopwoning de afgelopen tijd sterk verbeterd door de lagere hypotheekrente en gedaalde prijzen. De gemiddelde woonlasten zijn tussen 2009 en 2013 met 16 tot 21 procent gedaald, afhankelijk van het woningtype.

De makelaarsvereniging is ook positief over het feit dat het aantal te koop staande woningen niet verder toeneemt. Dat is gestabiliseerd op rond de 170.000.

Bron: nos.nl/artikel/528287-huizenprijzen-dalen-nog-amper.html

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over