Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Huurders gewaarschuwd voor hennepbendes

Maandag 08 mei 2006 12:34Margot Boesveld

 

De Haagse woningbouwvereniging Staedion waarschuwt haar huurders voor bendes die woonruimte proberen te 'ritselen' voor hennepkwekerijen. Staedion besteedt in het bewonersblad 'Thuis bij Staedion', dat begin mei verschijnt, uitgebreid aandacht aan de risico's van een hennepkwekerij in huis.

,,Hennepkwekerijen komen bij ons in alle wijken voor'', vertelt een woordvoerdster van Staedion woensdag. ,,Die hennepbendes benaderen vaak mensen die een kamer over hebben, waarvan de kinderen bijvoorbeeld uit huis zijn. Ze bieden een flink bedrag om in die kamer een kwekerij te mogen beginnen. De huurders zien hier vaak de consequenties niet van in.'' De gemeente Den Haag, Eneco, Openbaar Ministerie (OM), politie, woningbouwverenigingen Vestia, Haag Wonen en Staedion sloten vorig jaar een convenant om hennepteelt aan te pakken. De partijen treden gezamenlijk op tegen een hennepkweker. Het OM schat de winst van het oogsten en voegt dit bedrag toe aan de boete van het proces-verbaal. Eneco schat de illegale afgetapte stroom en de schade aan het elektriciteitsnet en brengt dat in rekening. De woningbouwvereniging verhaalt de schade aan de woning op de huurder en vraagt de rechter om ontruiming van de woning. Soms heeft een inval ook gevolgen voor een eventuele uitkering van de Sociale Dienst. ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

A. Lucas

Maar ook als de woning onwetend door iemand misbruikt wordt verhaald Staedion en Eneco de schade gewoon op de huurder, immers dat is makkelijker dan een crimineel verantwoordelijk te stellen!

Zaterdag 15 juli 2006 16:44

Plaats een reactie

Lees meer over